Hogyan veszítsek izmot?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, sajnos eleve széles vállam van, és gyorsan izmosodok. Nem edzek, minden gyorskaját megeszek, és mégis vékony vagyok, és izmos. 34es a nadrágméretem, de a felkar vastagságom miatt az s-es felsők szűkek. Remélem látható a 2 mèret különbség. Nem érzem így jól magam, mi rombolja le az izmokat? Neten erről semmit sem találok..hogyan lehet tudatosan fix helyről eltüntetni?2016. jún. 28. 22:48
11/16 anonim válasza:
Biztos túl öreg és szkeptikus vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy egy lány edzés nélkül brutál izmossá válik... Akármit is mondanak a bizonyára hozzáértő ismerősök.
Mivel nem edzel, most már csak a fehérjeszegény étrend marad izombontásra, ami persze egészségtelen, nem is fix helyről tüntet el (arra csak az van, hogy nem edzel rá. ha eleve nem edzel rá, NINCS ott sok izmod. ha edzel, mint állat, naturálban akkor sem vagy túl izmos, de mi elfogultak vagyunk itt, tudom) s előbb azért mérnék testzsírszázalékot s próbálnám elfogadni hatalmas izmaimat is... Még ha azok a fejemben vannak is. Bár ez esetben a testképzavaromat kéne kezelni. Az ismerősökét nem tudod, de ez az ő bajuk, nem a tied.
12/16 anonim válasza:
Miért akarsz izmot veszíteni? Nem rossz az, ha van. Tudom, hogy az embert nem lehet megmenteni a saját hülyeségétől, de hátha meggondolod magad... Eddzél alulra többet inkább, ha szükséges.
13/16 anonim válasza:
na erre kivancsi vagyok, ha lehet kuldj egy képet légyszives. Amugy max csak ilyen csontozatu vagy. Nem hiszem ,hogy csak ugy semmitől "túl" izmos lennél. Amugy meg ha izmos is vagy az miert baj? sokkal jobban nez ki mint ha valami anorexi vagy dagi lenél. :)
14/16 anonim válasza:
Arra tudok gondolni, hogy eddig vézna kislány volt, most pedig normálisabb, persze még mindig alapvető kis izomzata lett. Edzés nélkül nyilván nem lett izmos, de az élet felnövéskor azért képes hozni némi izmot, ha az ember azért nem ágyban fekszik, hanem mozog valamit, csak éppen nem gyúr direkt semmire...
15/16 anonim válasza:
jaj de vicces valaki :D:D:D tölts már fel magadról egy képet "gyorsan izmosodok" :D:D:D
16/16 Cortez70 válasza:
Nem edz, de lányként gyorsan izmosodik.:) Fuck woman logic. Sima zsíros kis beképzelt pi csa, aki azt hiszi két centi zsírosodástól, hogy izmos lett. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!