Amúgy milyen király már hogy a magyar focistákért oda vannak, a testépítők meg csicska kokszosok?
Nem, nem mondod jól.
Akinek van egy kis fogalma a sportról az tudja, hogy minden profi sportoló doppingol valamilyen formában.
A labdarúgóknak nem az a céljuk, hogy hatalmas száraz izomtömeggel futkározzanak a meccsen és persze nem azért esnek össze mert ilyen gyengék lennének, csak ha szabálytalanságot követnek el velük szemben nagyobb az esély a szabadrúgásra ha elesnek, ennyi.
Ők nyilván nem olyan szereket használnak mint a testépítők.
Foci EB van, a testépítőkkel eddig sem foglalkoztak sokat, most meg a focin kívül nincs más terítéken.
Egyébként csak a tudatlanok "csicskázzák" le a dopping miatt a testépítőket, mindenki tudja, hogy ilyen eredményeket csak doppinggal lehet elérni.
Felteszem önértékelési problémáid vannak, hogy egy ilyen negatív kérdést tettél fel.
Ha téged nem érdekel a foci ne nézd, a testépítőversenyeket is lehet követni az interneten keresztül.
Felteszem azt is, hogy testépítőverseny sem érdekel és nem is fogod követni a versenyeket, csak hirtelen irigy lettél a focistákra.
A világ legnépszerűbb sportja, ne várd el, hogy nem fognak vele foglalkozni.
Nem, nem jól mondod.
Nem tudom, mennyire próbáltál már 10-12 km-t futni, ekkora nyomás alatt, de szerintem bármelyik kifújt testépítő összeesne. Nem tudom, honnan vetted ezt, de ennyi értelemmel max. 15 éves lehetsz.
Mert a testépítés a hiúság jelképe a köztudatban. Egyébként minek lehet szurkolni az ő esetükben? Ne hülyéskedj már.
Az EB-n a válogatott olyat csinált, amit a politikusoknak évtizedek óta nem sikerült. egy nemzetet csinált a magyarokból. Ez pedig nagy szó. Hiába lehet sírni, hogy "hú, az úszók, a kajakosok meg anyám kínja", de ezek mind rétegsportok, a foci pedig a legnépszerűbb a világon.
Azért a testépítést ne hasonlítsd a focihoz.
Egy olyan sport soha nem lesz népszerű, ami arról szól, hogy milyen szép kerek a bicepsz és mennyire csúcsosodik.
Kicsit más a szint, akármennyi munka van is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!