Elmulhat a narancsbor? Ha heti 3szor sulyzos edzest vegzek + betartom a kajat? Vagy meg mi kellene? Koszonom elore is a valaszokat. Aki nem ert hozza az inkabb ne irjon
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 08:35
1/7 anonim válasza:
El. Ha aerob edzéseket is beiktatsz, akkor hamarabb.
2/7 anonim válasza:
Igen! Legalábbis látványosan javulni fog. Én kb. két hónapja edzek diétával (előtte nem diétáztam, úgy semmi értelme.... Fontos, hogy kerüld a lisztes, cukros dolgokat (legalább a hozzáadott cukrot), a tartósítószeres kajákat és sok vizet igyál legalább a napi 3 liter legyen meg.
3/7 A kérdező kommentje:
Hat remelem ,hogy ugy van :)
2016. jún. 30. 09:31
4/7 anonim válasza:
Így van helyes szálkásító étrend, súlyzós edzés, sok aerob testmozgás...
És ha ezek megvannak, masszázsal, vagy akár flabelosszal lehet élénkíteni a kötőszöveti keringést ami sokat segít.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszii
2016. jún. 30. 10:49
6/7 anonim válasza:
Sokan a pyruvatra is esküsznek, mint étrendkiegészítő.Én nem próbáltam még.
7/7 anonim válasza:
Sok folyadék, legalább napi 3 liter.
Semmi cukor, szénhidrát, kifejezetten szálkásító étrend szigorúan betartva.
Heti egyszer szauna, masszázs. A legjobb a nyirokmasszázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!