Mi a helyes sorrend? (Több lent)
Figyelt kérdés
Edzés után rögtön eszek rizst és csirkemellet és ez után iszom meg az étrend kiegészítőt.Ez így jó izomépítéshez/tömegeléshez?És ha nem akkor mi a baj?2016. júl. 1. 15:40
1/6 anonim válasza:
Semmi jelentosege nincs annak, hogy mit mikor eszel.
2/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, és egyáltan nem muszáj egybol enni edzés után. A tápkiegnek konkrétan funkciója sincs.
3/6 anonim válasza:
Jó hát! Ha tudsz enni edzés után,akkor nem is muszáj a Shake. Az egész napi bevitel számít,nem csak az edzés utáni!
4/6 anonim válasza:
Szerintem csináld úgy, ahogy neked jólesik. Nem tudom, milyen étrendkiegészítő és miből mennyit eszel, de a fő tényleg az, hogy a napi összbevitel legyen OK. Messze ez a legfontosabb s a megfelelő edzés.
5/6 anonim válasza:
én úgy szoktam hogy edzés után banán+fehérje, aztán gyors zuhany utána meg eszek egy jót:) ez már rutin.)
6/6 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm!
2016. júl. 4. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!