Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » MNH 100% Whey proteinből...

MNH 100% Whey proteinből melyik íz a nyerő?

Figyelt kérdés

Rendelek egyet szerintem, mert 10k 3 kilóért ajándék, kevesebb csirkét kell ennem legalább.

Melyik ízt ajánljátok? Hi-Tech proteint ettem eddig, csokisat, de nem valami jó 4/10 max ízre.. Tejjel talán 5/10.

Kuponkódot valaki véletlen nem tud?

2016. júl. 4. 17:30
 1/6 zyzz.ae ***** válasza:
A csoki meg a vanília elég jók.
2016. júl. 4. 17:36
 2/6 zyzz.ae ***** válasza:
Mármint a holland csokira gondolok. Össze sem lehet hasonlítani egy sciteces csokival, én annak az ízétől hányok.
2016. júl. 4. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én epres-banánost vettem. Hát ezt nem nagyon ajánlom. Megiszom végülis, mert nem az izéért vettem, de elég f*s íze van, hogy őszinte legyek. Legközelebb is ezt a fajta fehérjét fogom venni, viszont szinte biztos, hogy más ízben.
2016. júl. 4. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak az eper-fehércsokit és a holland csokisat próbáltam, szerintem a holland csokis sokkal jobb :)

Más termékből volt banánosom.. na arról lebeszélnélek :D

2016. júl. 5. 21:18
 5/6 anonim válasza:
Én megittam 3kg hollandot és magában nagyon sz ar íze van...keserű gyógyszeres utóíz. Dextrózzal tűrhető, de egyből le kell húzni. ui: Most rendeltem impact wheyt 16500 ft körül(ízesítettet) az eredeti wyprotein.com ról
2016. aug. 31. 10:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Vanilianak is keseru az utoize. Legkozelebb gymBeamtol rendelek. 8500ft 2.5 kilo meg ajandek shaker.
2016. aug. 31. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!