Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan érhetném el, hogy ne...

Hogyan érhetném el, hogy ne száradjon ki a hús kontakt grillezés közben?

Figyelt kérdés

Múlthéten voltam egy kifőzdében ahol mézes mustáros csirkemellet ettem. Nagyon finom és omlós volt, ezért úgy döntöttem otthon is megpróbálom. 1 napig a húst benne hagytam a pácban, majd kontakt grillen kisütöttem. Az eredmény nem volt ugyanaz :(


Ízre, szagra kb. hasonló volt viszont sokkal szárazabb volt. Nem tudom, hogy hogyan érhetném el az az omlósságot.


Köszönöm előre is a segítséget!



2016. szept. 20. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Magas hofokon csinald, es ne sokaig. Egy szelet hus par perc alatt megsul. A leggyakrabban agyonsutogetik es kiszaritjak teljesen.


Amikor kesz van, akkor tedd egy zarhato edenybe par percre, (gyujtheted ott a kesz husokat) vagy le is fedheted egy tanyeron. Akkor oszlanak el a husban egyenletesen a nedvek.

2016. szept. 20. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Kiprobalom aztan megiron.
2016. szept. 20. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
A gond az szokott lenni a kontaktgrillel hogy nem eleg meleg...
2016. szept. 20. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!