A szójalisztet mennyi ideig szabad sütni, hogy még megmaradjanak az értékes tápanyagok benne?
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 15:31
1/2 anonim válasza:
Hát abban se sütés előtt, se sütés után nincs sok értékes tápanyag.
2/2 A kérdező kommentje:
Miért nincs?
2017. febr. 10. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!