Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tésztafőzésnél mi értelme az...

Tésztafőzésnél mi értelme az olajnak?

Figyelt kérdés

Mert az olaj a víz tetején úszik, a tészta meg a fíz alján van. Max. a közepéig feldobja a forrásban lévő víz.


Semmi értelme. A tészta és az olaj nem is találkozik.


2020. febr. 21. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ostoba aki kitalálta , de ezrek hasznalják .
2020. febr. 21. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Olajat akkor szoktak adni a tésztához amikor már leszűrték, hogy ne ragadjanak össze a tészta darabok. Soha életemben nem láttam még sehol, hogy valaki a vízhez adott volna olajat, pedig elég sok főző műsort és receptet láttam életemben
2020. febr. 21. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim válasza:
44%
Ahogy leontod a főzővizet az olaj megtapad a tesztan, így nem ragad össze, lényegében utólag is rá lehet önteni, habár en sehogy sem szeretek plusz olajat adni a tesztahoz inkább ragadjon kicsit össze...persze nyilván étterembe ez nem lenne túl esztétikus
2020. febr. 21. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim válasza:
83%
Így van, az olajnak a vízben semmi értelme Ez egy tévhit. Utána kell egy kicsit rátenni,hogy ne ragadjon össze a tészta.
2020. febr. 21. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Utána is baromság rárakni. Úgy nem tapad meg rajta a szósz.
2020. febr. 21. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

Minek kellene utólag rátenni ? Frissen szűrt tészta nem tapad össze , mártások szószok meg azért vannak . A

plusz olaj az emésztésnek betesz .

2020. febr. 21. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Abszolút semmi, se a főzés közben, se utána (ahogy a hideg vízzel leöblítős módszernek sincs). Ha megemlítenéd egy olasznak, hogy itthon olajjal szokás meggyalázni a tésztát, zokogva belevetné magát az Etnába.
2020. febr. 21. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Akkor van értelme ráönteni egy kevés olajat leszűrés után ha az ember nagyobb adagot készít és eltenne későbbre is. Így nem fog összeragadni. Természetesen frissen főtt és rögtön elfogyasztott tésztára semmi értelme
2020. febr. 21. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Semmi.
2020. febr. 21. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Későbbi natúr teszta felhasználásához pici olívaolaj ajánlott Venusz egyebek nem .
2020. febr. 21. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!