Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csinálok rosszul az...

Mit csinálok rosszul az olajos sütésnél?

Figyelt kérdés

Akármit csinálok, amit olajba kell tenni, legyen az sült krumpli vagy más mirelit étel, amint belerakom az első sütnivaló adagot az olaj kirobban a serpenyőből és az egész konyha úszik benne. Már ott tartok, hogy nem is merek ilyeneket sütni, mert utána órákig sikálhatom erős vegyszerekkel a bútorzatot, padlót, sütőt.


Elegem van! Mit csinálok rosszul?



2020. nov. 15. 17:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
30: na úgy tuti nem fog fröcskölni! :-D Csak esetleg lepattan a fagyott felületről a fagyott krumpli! :-D
2020. nov. 16. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/33 anonim ***** válasza:

Ne zúdítsd bele! Mióta meghalt a fritőzünk, én is serpenyőben sütök olajjal. Mindig egyesével teszem a forró olajba a dolgokat, így nem csapódik ki az olaj.


Burgonyát amúgy lehet sütni sütőben is. Előmelegíted a sütőt 200 fokra, a tepsibe teszel sütőpapírt, rá a burgonyaszeleteket úgy, hogy ne érjenek egymáshoz és nagyságtól függően fél-egy órát sütöd. Én is így csinálom, és mindig finom lett. :)

2020. nov. 16. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/33 anonim ***** válasza:
78%

Mekis krumplit szeretne a kérdező - csak azt felejti el, hogy az egy speciális krumplifajtából van... Olyat nem fog tudni otthon csinálni.


Na és az olajkeverék, amiben ott sütik, az se sima napraforgóolaj!

2020. nov. 16. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!