Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miként lehet helyesen szűrni...

Miként lehet helyesen szűrni az étolajat, hogy többször használható legyen?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben kissé pofátlanul elszaladtak az árak. A zsír is hamar elfogy. Extra igényeim meg olívaolajra kókusz zsírra nincs.

2021. ápr. 5. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sűrű szűrővel. Azért túl sokszor ne használd. (Már másodjára is necces, de értem a te szempontjaidat is)

Nem próbáltad még ki az olaj nélküli sütést? (Rántott hús sütőben?)

2021. ápr. 5. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak krumplit sütök fritou-ban

A rántottakat kevés olajban serpenyőben sütöm és a maradék olajat rögtön kiöntöm.

2021. ápr. 5. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:

Sűrű szövésű kis szűrőn szoktam a magam részéről.

Illetve a sütő edényben hagyom és az edénnyel együtt elteszem következő sütésre is. Ha nem üledékes, teljesen jó, nem rosszabb benne az elkészült rántott hús.

2021. ápr. 20. 00:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb 3x lehet használni, de fontos, hogy azonnal szűrd át használat után. Szaga sokat segít, nyilván nem mindegy mennyit használtad elsőre.
2021. ápr. 21. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!