Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül az igazán szaftos...

Hogy készül az igazán szaftos és finom pörkölt?

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 14:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
A szaftosságnak tényleg a sok hagyma a titka.
2009. febr. 16. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim válasza:
97%

Én a már a zsíron megdinsztelt hagymát pici vízzel felöntöm,

kétszer,a már elpárolgott vizet pótolva.Így a hagyma megpuhul és emészthetőbb lesz.Ez után a tűzröl levéve teszem bele a paprikát,krémeket.Pici vízzel krémesre keverem.A tűzre vissza téve apránként higitom a vízzel,hogy mindíg krémes állagú maradjon.Ebbe teszem a húst.Ja és ha van időm

előtte pirítom meg a húst,hogy fehér kérge legyen.

2009. febr. 16. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Hámozott almát szoktam belevagdosni,finom pikáns és sűrű lesz tőle.
2009. febr. 20. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim válasza:
6. komoló ott a pont
2015. máj. 13. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!