Héjában főtt burgonya? Hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Héjában főtt burgonyát szeretnék készíteni, hogy serkentse egy kicsit a bélműködésemet, és úgy hallottam, így a lehető legjobb, de nem tudom, hogyan kell pontosan elkészíteni. Megmosom a burgonyát, és héjastul vízbe teszem? Kisebb vagy nagyobb krumplit érdemes? Ízesíthetem sóval? A végén hogy kell leszedni róla a héját? Valaki leírná nekem lépésről lépésre? Még sosem csináltunk ilyet itthon.
16L
2011. szept. 10. 22:53
11/14 anonim válasza:
Mivel etted? Mi vajkrémmel és sült csirkemájjal szoktuk enni. Ha sikerül szerezni liba,vagy kacsahájat kisütöm és a töpörtyűjével és zsírjával a legjobb.
12/14 A kérdező kommentje:
Többnyire magában, egy kis sóval, de azért ettem hozzá egy kis rántott halat. :) Nagyon ízlett.
2011. szept. 12. 20:01
13/14 anonim válasza:
Ha megfőtt, tedd minél hidegebb vízbe. A héját pillanatok alatt el lehet távolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!