Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem meg a bacon...

Hogyan süssem meg a bacon szalonnát?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés lesz, de nézzétek el, fiú vagyok, kezdő konyhaművész :D


Vettem szeletelt, gyorspácolt, füstöt bacon szalonnát. Hogy süssem meg? Tegyek olajat a teflonos serpenyőbe? Lassú tűzön kell? Tegyek rá fedőt? xD


Segítsetek, köszi!


2011. szept. 19. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Én csak mikróba szoktam bevágni 1-2 percre, többre nem, mert összeugrik olyan picire, hogy jajj, ha meg olajba teszem, akkor pláne. Ha mindenképpen úgy akarod, akkor forró olajba belevágod, de ez is max 1-2 perc, mert készen vannak már ezek, csak melegítés miatt kell max sütni...fedő nélkül, edény lehet teflon :)
2011. szept. 19. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teflonos serpenyoben sutheted olaj nélkul is. Csak vigyázz mert kopkodhet :)
2011. szept. 19. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

olaj a szalonnához bűn!!

van annak saját zsírja, ami kisüljön, semmi olaj nem kell hozzá.

legközelebb, ha serpenyőben sütsz szalonna szeletet, pár helyen vagdald be a széleit, így nem ugrik össze.

persze ezek a gyorspácolt hajszálvékony "baconok" meg sem közelítik egy szép szelet húsos füstölt sültszalonna ízét, élményét.

persze ez csak az én véleményem:)

2011. szept. 20. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, mentek a kis kezek:)
2011. szept. 21. 09:26

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!