Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy cukros tojáshabba...

Ha egy cukros tojáshabba lisztet teszek, akkor kicsit szilárdabb lesz? Vagy mit kell bele tenni, hogy legalább annyira kemény legyen, hogy egy süti szélét le lehessen vele kenni úgy, hogy nem folyik le?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg étkezési keményítővel?
2012. febr. 4. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A rendesen felvert tojáshabnak cukorral nem szabadna lefolynia,egy csepp ecetet lehet bele rakni és tovább verni.
2012. febr. 4. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
100%
ha lisztet is raksz bele akkor az már piskóta tészta :D
2012. febr. 4. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

cukorral, egy csepp citromlével (ecetetel) felverve a tojáshabnak kőkeménynek kell lennie.

a tálat fel is fordíthatod, akkor sem esik ki.

lisztet ne tegyél bele:)

2012. febr. 4. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Lisztet ne tegyél bele, mert akkor más piskóta lesz, és nem is teszünk ilyen esetben lisztet a habhoz. Azt bizony nagyon keményre fel kell verni jó sok porcukorral, és egy kevés citromlével. kell hozzá egy kis türelem, meg annyi porcukor, hogy már az állagán is látni fogod, hogy kenni tudod, tudsz vele bánni. Meg persze az is igaz, hogy ha fefordítod meg se moccan a massza, tehát nem esik ki az edényből.
2012. febr. 4. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!