Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek a sóska levest...

Szerintetek a sóska levest lehetne tejszínes pudinggal főzni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:

persze

meg darált húsos rakott krumplit mákos vaníliasodóval

szóval lehet ilyeneket főzni, nem robbannak fel, éljen a kémia - csak ki eszi meg?

2012. ápr. 9. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát mivel a sóskát kb 1 kg cukorral szokták főzni, hogy ehető legyen így elméletileg nincs kizárva, bár azért ez mégiscsak egy zöldség...

Egy kisérletet megér, nem nagy költségveszteség ha kidobod.

2012. ápr. 9. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

a puding keményítő, vagyis egy jókora kanálnyít vízzel kikeversz simára, egy kis meleg levessel hőkiegynelíted és a levest ezzel sűríted, nagyot nem hibázhatsz.

De lehet, hogy egy új köretet találtál fel:)) formából kiborított csinos kis sóskapudingok,rajtuk pár csík zsülienre vágott párolt répával, akár valami sült mellett is jól mutathatnak, pár db burgonyakrokett társaságában...

Sok az ilyen véletlenszülte új recept.

Semmi sem lehetetlen, kreativítás, művészet néha a főzés:)

2012. ápr. 9. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!