Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen levest főzzek ma?...

Milyen levest főzzek ma? Milánói lesz. Gyümölcsleves most volt.

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb valami könnyebb zöldséglevest - a milánóihoz egyáltalán nem illik leves.
2010. jan. 22. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Gulyásleves :D:D:D:D én most azt csinálok ilyen zacskósat XD 15/L
2010. jan. 22. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

brokkolikrémlevest

szerintem amúgy bármiféle krémleves megy hozzá, vagy egy erőleves

2010. jan. 22. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem féltétlenül könnyűek, de valamilyen krémlevest esetleg? Én nagyon rá vagyok kattanva...

Sajt, zeller, fokhagyma, sütőtök, stb.

2010. jan. 22. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én borsólevest főzök.
2010. jan. 22. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
karfiolleves
2010. jan. 22. 12:39
 7/7 anonim válasza:
Lucskos Káposzta :D elmegy levesnek :)
2010. jan. 29. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

3-4 főre gyümölcsleves? Hogyan?

Csak almám és banánom van itt a koleszban. Valaki tudna nekem egy jó receptet, amihez elég max 1 kg alma és egy banán. :)

Hogy készül a Don Pepébe a milánói vagy a bolognai ragú?

Szerintem ott a legfinomabb.Viszont sajnos itt Pécsen eléggé messze van tőlem.És a házhoz szállítás is necces mert amire ide ér általában kihűl a pizza.Szóval ha valaki tudja és megírja azt megköszönném.:)

Olyan gyümölcsleves receptet keresek, amit régen a suliban a menzán adtak. Valaki tud segíteni? Érdekelne még a rakott karfiol, rakott kel?

Menzás szakácsok...Segítsetek!!! Az olyan finom, és egyszerűen nem tudok olyat csinálni. Nem tudom mi volt más benne, mint az enyémben...

Jó gyümölcsleves meggyből?

olyat irjatok, amiket már probaltatok és bejött, ne olyat linkeljetek, amiket most kerestetek ki a neten. Bevált recepteket!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!