Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehetséges hogy a rántott...

Lehetséges hogy a rántott házi csirke megsült de a színe helyenként mégis rózsaszínű?

Figyelt kérdés
Házi csirke mellett rántottam ki, és a húsa hol fehér hol halvány rózsaszínű volt. direkt megnéztem a rózsaszín részeket, nem tűnt nyersnek. Lehet, hogy a tanyasi csirkénél ez a normális? végülis masszívabb a húsa mint a bolti csirkének.
2014. okt. 29. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

Ezzel egyet tudok érteni a tanyasinak teljesen más a színe, ha megsült akkor is.

Úgy is mondhatnám, hogy kissé "vadabb ", mint a nagyüzemi társai, és a takarmányozástól eltérhet a húsa színe.

Azért meg lehet különböztetni a véres húst, a rózsaszínestől.

A csontos comb csontig bemetszése 2-3 helyen valóban hasznos dolog, így biztosan átsül a combja is bepanírozva is, ezt csak megerősíteni tudom.

A kérdésedre, tehát, teljesen lehetséges, hogy megsült és a húsa rózsaszínes volt.

2014. okt. 29. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi, kedves utolsó, megnyugodtam:
2014. okt. 29. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!