Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehetséges hogy a rántott...

Lehetséges hogy a rántott házi csirke megsült de a színe helyenként mégis rózsaszínű?

Figyelt kérdés
Házi csirke mellett rántottam ki, és a húsa hol fehér hol halvány rózsaszínű volt. direkt megnéztem a rózsaszín részeket, nem tűnt nyersnek. Lehet, hogy a tanyasi csirkénél ez a normális? végülis masszívabb a húsa mint a bolti csirkének.
2014. okt. 29. 14:05
1 2
 1/12 anonim válasza:
62%
nalunk is eloszokott fordulni ha nem veres akkor biztosan megsult
2014. okt. 29. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, ha még rózsaszín a hús, az nem sült át teljesen.
2014. okt. 29. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Bolti nem bolti a csirkét át kell sütni. Amig rózsaszinü nincsen átsütve.

Kivéve a vendéglöben ahol forró tányérra rakják, és még a vendégnek felszolgályák majd elkezdi enni az is olyan 2 perc, a melegségtöl átér a sütési folyamat.

2014. okt. 29. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Én csinálom a sült csirkét, hogy van egy vaslap, amit rárakok a tűzre, majd csendesítem alatta a gázt, és lefedem. Majd 20 percig sül így, de teljesen át van sülve.
2014. okt. 29. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam hogy ahol nem fehérre sült ott esetleg inasabb vagy izmosabb vagy ilyesmi, és az lesz rózsaszín amikor a forró olaj megkapja
2014. okt. 29. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezért szoktam én a csirkemellet vékony szeletekre vágni, akkor szépen átsül a rántott hús.
2014. okt. 29. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

A nyers az rózsaszinü ahol a forro zsir megkapja ott fehér lessz.

nem fordítva,

2014. okt. 29. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, 3 embert kérdeztem meg aki evett belőle és mind azt mondta szerinte átsült...
2014. okt. 29. 15:13
 9/12 anonim válasza:
49%
elso vagyok mi a rantott csirkecombot is ugy sutjyk h a csontoknal ketoldalt be vagjuk es szetteritjuk aztan bepanirozzuk es meg igy is van h kivsit rozsaszin marad de meg van sulve
2014. okt. 29. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:

hát ez az, a házi csirke teljesen másképpen viselkedik, mint amihez a legtöbben szokva vagyunk szerintem.

remélem bajunk azért nem lesz tőle és bacik már nem voltak benne....

2014. okt. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!