Vaj nélküli diókrém receptet írnátok?

válasza:

válasza:A darált diót annyi tejben főzöm meg, ami ellepi, és miután felforrt, hideg vízben elkevert keményítővel besűrítem.
Ízlés szerint édesítem, hozzá illő fűszerek: citromhéj, vanília, esetleg rum.
Tulajdonképpen ez egy diópuding.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
az az igazi starndon kaphato, nyamiii :D az a finom ropogos
Olyan süti érdekelne, amit el tudok készíteni holnap, de az az utáni napra sem veszít a frissességéből. (Sajnos, csak holnap tudom kisütni, de szombatra kellene.) Gyors, és viszonylag olcsó receptet keresek. Az adagot körülbelül 20 emberre kellene számolnom majd. Köszönöm ha segítetek!
Olyan ételeket keresek (főleg desszert) amik cukor és lisztmentesek, nem kell hozzá szűzfiú könnye vagy unikornis nyál és ehhez hasonló nehezen beszerezhető alapanyagok. Eddig amiket netről néztem nem igazán lettek jók.
Sziasztok! Diókrémes piskótakockát kért holnapra a férjem, de attól félek, hogy ha a tortakrémet (főzött diókrém) töltöm a piskótalapok közé, azt nem tudom majd szépen felkockázni, mert túl lágy hozzá. Ajánlanátok olyan kipróbált receptet, amivel szépen kockázható,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!