Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaj nélküli diókrém receptet...

Vaj nélküli diókrém receptet írnátok?

Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Légyszíves pontosítsd a kérdésedet: csak a vaj a gond, vagy zsiradékmentesebbre szeretnéd készíteni?
2015. jún. 17. 11:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ne legyen benne vaj,de ha tudsz zsiradék mentesebbet leírhatnád.Mamám csinált gyerekkoromban dió tortát és nem vajasat.Régen volt,recept sincs meg sajnos.
2015. jún. 17. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:

A darált diót annyi tejben főzöm meg, ami ellepi, és miután felforrt, hideg vízben elkevert keményítővel besűrítem.

Ízlés szerint édesítem, hozzá illő fűszerek: citromhéj, vanília, esetleg rum.

Tulajdonképpen ez egy diópuding.

2015. jún. 17. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Pitébe való tojáshabos receptem van, de ezt természetesen a két tésztalap között sütni kell.Ha érdekel leírom az egész süti receptjét.
2015. jún. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Tudnatok nekem linkelni egy IGAZI es nagyszeru lángos receptet?

az az igazi starndon kaphato, nyamiii :D az a finom ropogos

Ismertek előre elkészíthető, finom sós süti receptet? Ha igen, kérlek linkeljetek, vagy írjatok nekem.

Olyan süti érdekelne, amit el tudok készíteni holnap, de az az utáni napra sem veszít a frissességéből. (Sajnos, csak holnap tudom kisütni, de szombatra kellene.) Gyors, és viszonylag olcsó receptet keresek. Az adagot körülbelül 20 emberre kellene számolnom majd. Köszönöm ha segítetek!

Tudnátok diétás ételeket linkelni, vagy megosztani saját bevált receptet?

Olyan ételeket keresek (főleg desszert) amik cukor és lisztmentesek, nem kell hozzá szűzfiú könnye vagy unikornis nyál és ehhez hasonló nehezen beszerezhető alapanyagok. Eddig amiket netről néztem nem igazán lettek jók.

Segítenél? Nem túl lágy diókrém receptet kérnék.

Sziasztok! Diókrémes piskótakockát kért holnapra a férjem, de attól félek, hogy ha a tortakrémet (főzött diókrém) töltöm a piskótalapok közé, azt nem tudom majd szépen felkockázni, mert túl lágy hozzá. Ajánlanátok olyan kipróbált receptet, amivel szépen kockázható,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!