Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad lesz a muffinom...

Miért marad lesz a muffinom belseje? Olyan nyers meg "vizes" hatású

Figyelt kérdés
Minden muffin receptnél amit kipróbáltam a muffinjaim belseje olyan párás vizes lett mintha nyers lenne.Már többször készítettem muffint és különböző receptek szerint. Szilikon formát használok, vajon ez lehet a gond?

#muffin #szilikon muffin forma
2015. okt. 27. 18:01
 1/4 A kérdező kommentje:
***ilyen
2015. okt. 27. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Tegyél vizet fazékba és tedd be a sutöbe
2015. okt. 27. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nem volt vicces...
2015. okt. 27. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ezt a receptet szoktam használni a muffintésztához: 1 tojás, 1 bögre cukor, 2 bögre liszt, 1 csomag sütőpor, 1 bögre tej és egy kis olaj. Ezt összerakod, és bármivel lehet variálni, pl. kakaópor (akkor kevesebb lisztet érdemes beletenni), csoki vagy gyümölcsdarabok, puding stb. Nekem ez nagyon bevált, mert egyszerű, nem kell méricskélni. Szilikonformában is mindig jól sikerül.
2015. okt. 27. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!