Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Levesben sült rántott hús?...

Levesben sült rántott hús? Hogyan?

Figyelt kérdés

Volt egyszer egy receptem, többször is megcsináltam, és nagyon finom volt, de sajna elkevertem valahová, és nem emlékszek már, hogy pontosan mit és hogy.

A lényeg annyi volt, hogy a rántott húst úgy kellett tepsiben megsütni, hogy főztem egy jó erős leveskocka-levest, és azt öntöttem rá. Mire megsült, nem volt alatta lé, mert felszívta.

Nem tudja valaki, mi lehet ez a recept? Vagy esetleg mi a neve?

Már minden létező kombinációban rákerestem, de semmit nem találtam...


2016. jan. 26. 08:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Még csak nem is hallottam hasonló sütési-főzési módszerről.
2016. jan. 26. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlót szoktam én is csinálni, de nem panirozott hússal. Azzal el se tudom képzelni, hogy lehet megoldani, hiszen a panirt leoldja a folyadék
2016. jan. 26. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem oldotta le, rajta maradt, és nem is volt plötty.
2016. jan. 26. 09:07
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes. Kíváncsi vagyok, hátha valaki ismeri ezt a receptet.
2016. jan. 26. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett a panirozott hust elösütni serpenyöben, mielött a sütöbe került a levessel?

Csak hirtelen sütni, hogy a panir kesz legyen a serpenyöben, a hus pedig a sütöben puhuljon at. (Bar en nem ertem, ez miert jobb.)

2016. jan. 26. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
El nem tudom képzelni. Ha a panírozott húsra folyadékot öntök, az biztos, hogy rögtön leáztatja róla a panírt.
2016. jan. 26. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy így?


[link]


Érdekesek a kommentek is... :D

2016. jan. 26. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
65%

Fizikailag lehetetlen vízben sütni. Ilyen recept biztosan nem létezik. Kizárt.

Sok olyan receptet találtam, amelyben a húst ugyanúgy be kell panírozni, mint rendesen, s serpenyőben elő kell sütni. ez után kerül a sütőbe, különféle szafttal.


Nagy titok nem lehet. panírozol, elősütöd, tepsibe teszed. Sűrű szaft mehet a tetejére. Ha ragaszkodsz a leveshez, akkor készítesz egy alaplevet (kockát én csak öngyilkosoknak javaslok), s beteszed alulra. Az alaplé gőze hatással lesz a sülő húsra.

2016. jan. 26. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem a vízben süti, hiszen az elparolog. Én pl tejszínnel, vagy tejjel szoktam leonteni a húst - a folyadekban előbb fő a hús, majd ahogy a folyadék elparolog, meg is sül. Nem olyan bonyolult ez.
2016. jan. 26. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
9-es! A zöldben azt írja, hogy ráönti a levest.
2016. jan. 26. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!