Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Levesben sült rántott hús?...

Levesben sült rántott hús? Hogyan?

Figyelt kérdés

Volt egyszer egy receptem, többször is megcsináltam, és nagyon finom volt, de sajna elkevertem valahová, és nem emlékszek már, hogy pontosan mit és hogy.

A lényeg annyi volt, hogy a rántott húst úgy kellett tepsiben megsütni, hogy főztem egy jó erős leveskocka-levest, és azt öntöttem rá. Mire megsült, nem volt alatta lé, mert felszívta.

Nem tudja valaki, mi lehet ez a recept? Vagy esetleg mi a neve?

Már minden létező kombinációban rákerestem, de semmit nem találtam...


2016. jan. 26. 08:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ez erdekes... en ugy tudom, a parolgassal az ertekes tapanyagok egy resze is eltünik, plane ilyen mennyisegben a "draga huslevesböl"... De azert köszi mindkettötöknek!

elözö"


Nem tudom, mond-e neked valamit Dobos C. József neve.

A Magyar-franczia szakácskönyvében ír a zseblevesről. És képzeld, el! Az uraknak úgy készül nála a zacskós leves, hogy párologtat.

A gazdasszony oda teszi hétfőn a levest egy hatalmas kondérba. És elkezdi főzni, s csak főzi, főzi, amíg elpárolog szinte minden leve. A sűrű masszát (ekkor már péntek körül járunk!) végül meg kell szárítani, s papírstanicliba tenni. Hát nem csodálatos!

2016. febr. 4. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!