Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel szoktátok feldobni a...

Mivel szoktátok feldobni a rántottát?

Figyelt kérdés
Kezdő rántottázók vagyunk, eddig a tükörtojást favorizáltuk. Tehát nem a szokásos extra hozzávalók érdekelnének, mint pl sonka, szalonna, kolbász, zöldpaprika, vagy gomba, hanem kissé egzotikusabbak, mint pl Erős Pista, esetleg brokkoli, stb.

2016. máj. 10. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Bazsalikomos olívaolajon sütjük meg.
2016. máj. 10. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én simán felverem a tojást, hozzá vágok pici sonkát és reszelek bele trappista sajtot! Isteni, mikor elolvad a sajt, és nyúlós lesz! :)
2016. máj. 10. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam, az egyik barátnőm pedig avokádót tesz bele a rántottába! Nem tudom ízre milyen, azt mondja olyan mint a paprika :)
2016. máj. 10. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Répával és újhagymával szoktuk felturbózni :)
2016. máj. 10. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Magyaros fűszer keverék :)

Apukám istenien csinalja: megpirítja a szalonnát/parízert/turistát dob rá kis hagymát, az is megpirítja végül a tojás :)

Néha gombát szoktunk még belerakni

2016. máj. 10. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, előző voltam, nem olvastam figyelmesen el a kérdést.
2016. máj. 10. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Kukorica.
2016. máj. 10. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
felverem a tojást, rakok bele reszelt sajtot, tejfölt, sót,borsot. míg kicsit összeérik megsütök egy adag bacont, v sonkát, gombát, paprikát, lilahagymát, mikor ez az elegy már kész, ráöntöm a felvert tojást és készre sütöm. mikor kész a tetejét még egy kis füstölt sajttal és pirospaprikával megszórom, és vajon kicsit megpirított sajtos stangliba töltöm. Mielőtt összezárom paradicsomot és uborkát karikázok rá, és kész is. Egy ilyen szendvicstől egész napra jóllakok.
2016. máj. 10. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Lisztet szoktam hozzátenni 2-3 kanállal, így omlettet készítek belőle. Általában 4 tojáshoz 3 kanál liszt, majd ezt össze-vissza verem még nyers állapotában. Sokkal jobban szeretem mint a sima rántottát. Apró trükk, hogy én zablisztet teszek hozzá, így finomabb/egészségesebb, és csomómentesebb, de a fehér liszt is megfelel hozzá.

Ha sima rántottát készítek, akkor viszont zöldséges-sajtosan készítem el. A serpenyőbe tetszés szerint teszek olyan zöldséget, amihez éppen kedvem van, nálunk nagy favorit a hagyma, de én pl. cukkinivel nagyon szeretem. Kicsit extrémen hangzik, de nagyon finom. Kisütöm, majd a tetejére sajtot teszek, de szigorúan camambert sajtot. (ezt a puhasága miatt reszelni nem tudod, így papírvékony szeleteket vágok belőle, és amíg forró a rántotta, ráhelyezem, így ráolvad.)


Nálunk ezek a bevált rántotta-receptek, tudom ajánlani neked is. :)

2016. máj. 10. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ezt a lisztes módszert nem ismertük. és pl kockasajttal vajon milyen lenne?
2016. máj. 11. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!