Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Hogyan tudom keménnyé...

SOS! Hogyan tudom keménnyé verni a tojásfehérjét?

Figyelt kérdés
Sajnos az elején véletlenül beleöntöttem a cukrot, és most folyós maradt. Tudom, hogy nem így kellett volna, de valahogyan fel tudom javítani, vagy ki kell dobnom az egészet?

2017. jan. 5. 18:15
 1/5 BeNX válasza:
9%
hajísd ki vagy tegyél bele egy kis cementet vagy maltert
2017. jan. 5. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
30%

hideg tojásfehérje kell és csak egy kevés cukor


ez már szerintem kuka

2017. jan. 5. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gőz fölött a sok cukorral is kemény habbá verheted, de ezt nem lehet pl piskótához hozzákeverni.

Egy kevert kakaósra pl- alákenve egy vékony réteg lekvárt- felhasználhatod, nagyon finom lesz vele.

ha máshoz kell,(gondolom) akkor nagyon pici cukorral, vagy egy csipet sóval, vagy néhány csepp ecettel hagyományosan is kemény habot verhetsz.

Szóval valszeg újra kell kezdened,, akkor a felesleges sárgájákat használd el rántottába, panírba, akármibe. Le is fagyaszthatod.

2017. jan. 5. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Cukor mennyiségtől függ.

Nagyon gyorsan és sok türelemmel/kitartással sikerülhet.

2017. jan. 5. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül tovább vertem, és összejött :)
2017. jan. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!