Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért pattannak el főzés...

Miért pattannak el főzés közben a tojások mindig?

Figyelt kérdés
Forrásban lévő vízbe eresztem bele, de nagyon finoman. Mégis ötből három megreped. Van valami trükk erre, amit nem ismerek?

2018. dec. 18. 22:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Most rákerestem és első találat azt írja, hogy forrásban lévőbe tedd. azt is írja, hogy lehetőleg ne a hűtőből.


[link]

2018. dec. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!