Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sulytartasnal rendben van?

Sulytartasnal rendben van?

Figyelt kérdés

Kiszámoltam, hogy a heti kaloriam a sulytartashoz 11.200

7x1600

de hétközben direkt kevesebbet eszem, hogy hétvégén tudjak kicsit “zabalni” és így a heti bevitelem 11.000 lesz, így is tarthatom a sulyom?

ápr. 27. 13:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a heti keret stimmel, akkor igen. A gond az, ha a hét végén mégis többet eszel plszban, mint amennyit hét közben megspóroltál
ápr. 27. 14:56
 2/19 A kérdező kommentje:

800 kalóriát sporoltam mára, annyival ennek többet

(sütire tettem félre:,))

ápr. 27. 15:04
 3/19 anonim ***** válasza:
:)
ápr. 27. 18:45
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen igy sikerülni fog sulytartás. De borzalmas egészségtelen. Mind mentálisan mind a testednek fizikailag
ápr. 27. 18:46
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Mentálisan miért lenne rossz? Épp ahhoz kell a süti, hogy mentálisan rendben lehessen. :)
ápr. 27. 18:48
 6/19 anonim ***** válasza:
22%
#5 ez a baj. Hogy süti kell a mentális egészséghez
ápr. 27. 20:23
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Miért baj az? Van, akinek süti kell hozzá, másnak mondjuk némi internetezés, megint másnak meg mondjuk az, hogy elmehessen vásárolni. Mindegyik káros lehet, de mind csak akkor, ha túlzásba viszik.
ápr. 27. 20:26
 8/19 A kérdező kommentje:
3-4 hetente ha ez előfordul, volt időszak mikor többször vsinaltam az valóban megviselt, de próbálom a balanceot tartani, illetve most ertitetek 800kaloria azért sok egy kis dologert es úgy voltam vele, hogy akkor éheznek egesznap de kellett szóval így eztem ma 2360 at es számomra megerte ezért hétközben kevesebbet enni :)
ápr. 27. 21:02
 9/19 A kérdező kommentje:
egészségesen etkezem, életmódot váltottam (régen túlsúly) és eléggé figyelnem kell, hogy ne jöjjön vissza, ezért csalok úgy sulytartasnal is, hogy ne legyen többlet
ápr. 27. 21:03
 10/19 A kérdező kommentje:
bár volt olxan hogy diéta után nagyon kieheztem es megettem 6000 kalóriát egynap es az meg gondolhatjatok hogy több ezer többlet volt a hétre utána több hétig kellett a deficit hogy leegessem es utána is állt vissza a sulyom
ápr. 27. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!