Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miket eszel egy átlagos...

Miket eszel egy átlagos napon, neked mi vált be, milyen ételeket ajánlott enni, amiknek alacsony a kalóriatartalmuk?

Figyelt kérdés
ma 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem az edzes valt be, es az egeszseges tarthato etkezes. neha csoki vagy ilyesmi is belefér, de az legyen az étkezés max. 5%a és csak ha belefer
ma 13:28
 2/10 Atis26 válasza:

ez nagyon személyfüggő, meg állandóan változik is, hogy épp mit kívánok.

tapasztalatom szerint nem is ez számít, hanem a rendszeresség. egyél mindig ugyanakkor, ugyanannyit. kezdetben nehéz, de egy-két hét alatt hozzászoksz.

ma 13:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Kerekesszékesként az edzés sajnos nem opció, muszáj lenne az ételekkel, kalóriabevitellel alakítanom a dolgot.
ma 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kerekesszékesként is tudsz megfelelö sportot végezni, ez csak kifogás. Természetesen nem fotásra gondolok, de súlyzókat azért tudsz mozgatni
ma 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Okostányér. Ugyanazt kell enni mint eddig tehát amit szeretsz csak más arányban.

Nem egy tányér fullon nokedlivel és a tetején a pörkölt és 1 db koviubi hanem negyed tányér nokedli, negyed pörkölt és fél tányérnyi ubi meg káposztasali.

Fele mindennek legyen zöldség. Hiába mondom hogy én ma tökmaglisztes sajttortát ettem uzsonnára ami cottage cheeseből gorog joghurtbol meg edesitbol keszult ha te nem akarsz nekiallni ilyen bonyolult dolgoknak.

Hiaba mondom hogy tonhalas csicseritészta volt zellerrel ha utálod a halat. Stb stb

Olajat elhagyni, olajban sütést elhagyni, tejtermékből és húsokból soványt. Ha már ennyit teszel, előrébb vagy

ma 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Javaslom, keress egy kalóriaszámolós alkalmazást, ott mindennek meg tudod keresni a kalóriatartalmát és eszerint összeállítani, mit akarsz enni.
ma 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Írd le hánykor mit és mennyit ettél tegnap meg tegnapelőtt és segítünk belőle alacsony kalóriásat csinálni ami még laktat is.

Kor, nem, magasság és súly alapján meg megmondjuk hogy mennyi kalóriát egyél hogy fogyni tudj

ma 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, olajos magvak, teljes kiörülésű gabonák.

Kiindulási pontnak az Okostányér valóban megfelelő:

[link]

ma 17:32
 9/10 A kérdező kommentje:
8: Köszi, ez nagyon jó gyűjtemény! 😊
ma 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Appnak a kalóriabázist ajánlom!
ma 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Ha túl kevés kalóriát vittem be, és most megemelem az ajánlottra, akkor visszahízok valamennyit?

Elkezdtem fogyókúrázni, 10 kg-ot szeretnék leadni. 18-11 óráig böjtölök, pluszban kalóriát csökkentettem, és próbálok többet mozogni. Abba a hibába estem, hogy kezdesnek elkezdtem rendelni az egyik ételszállító egész napos fogyókúrás menüjét, ami napi 1000...

14 km séta/nap mellett mennyi kalóriát ajánlott bevinnem ahhoz, hogy heti 0,5-1 kg-ot fogyjak?

8 órás munkaidőmben átlag 13-15 kilométert sétálok és szeretnék 15 kilót leadni. 25 éves nő vagyok, 75 kg és 165 cm. 1400 kcal elég lenne? Érdemes lehet tartani a 16 órás böjtöt mellé?

10 kg-t szeretnék fogyni kalóriadeficittel. Mennyi kalóriát ajánlott bevinnem egy nap?

Sziasztok! 170 cm vagyok és 67 kg jelenleg. Szeretnék legalább 60 kg lenni, de jó lenne ha 57-58-ra sikerülne lefogynom. Nem vagyok túl jártas a kalóriadeficit/kalóriaszámlálás módszerében, viszont legtöbbek szerint így érhető el a legnagyobb siker. Aki viszonylag...

171 centi mellé hány kilónak kéne lennem? És mennyi az ajánlott kalória/nap?

Elég durván el vagyok hízva, jelenleg 83 kiló vagyok 😒 Sose voltam vékony, de le akarok fogyni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!