Olyan ember aki állítása szerint egy éve kb. napi 400 kalórián él, lehet túlsúlyos? 165 centi,65-70 kilóra saccolom.
Ne higgy neki.
Amúgy az emberi szervezet tud takarékos lenni, mondjuk hormonzavar esetén (de nem ennyire).
Első körben ne higgy neki, az a 400 kcal kicsit kacsa lesz :)
De beteg ember tényleg lehet zsíros alacsony kalóriabevitelen is.
Te is rohadt keveset eszel. 1200 is csak az éhhalálhoz elég. Főleg sport mellett.
Az ismerősödnél az 1 év valóban kacsának tűnik. De az igaz, hogy a koplalás csak hátráltatja a fogyást, lelassul az anyagcsere és még "kevesebbet fogyaszt" a szervezet, még kevesebb kcal is csak súlytartáshoz elég (ez már nálad is nyilván bejátszik).
Plusz ott van az is, ha valakinek hormonális gondjai vannak (PCOs, pajszmirigy), akkor szintén módosul a kcal-felhasználása.
400 kcalt megeszik előtted,otthon meg mikor senki nem látja megzabál még mellé 2000ret.Vagy 3 napig eszik 400at ténylegesen,utána olyan zabálási roham jön rá,hogy megeszik még 3-4-5 ezret is simán.
Evészavar.Nekem is volt/van (?) ,de én már abbahagytam az önpusztítást ,tudatosan táplálkozom és szép lassan az evéssel kapcsolatos fóbiáim,kényszereim is csitulni látszanak.
Nem biztos,hogy neki is ez a baja,de én elmondhatom,hogy amikor 3-5 száz kalóriát ettem ,és pár naponta kifaltam a hűtőt,édességet,mindent,akkor is sovány voltam. Szarul néztem ki,szarul is éreztem magam,de sovány voltam.
Szóval vagy kamuzik az ismerősöd,titokban meg ki tudja mit és mennyit eszik,vagy valamilyen hormonális betegsége van.
én 790et eszem 160/78 vagyok, két hónapja mikor kezdtem 80kg voltam, szall kemény 2 kg ment le 2 hónap alatt.
Ezzel sztem válaszoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!