Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Olyan ember aki állítása...

Olyan ember aki állítása szerint egy éve kb. napi 400 kalórián él, lehet túlsúlyos? 165 centi,65-70 kilóra saccolom.

Figyelt kérdés
Az egyik egyetemi csoporttársammal beszélgettünk ma erről. Kiakadt, hogy én mennyivel többet eszem és mégis vékony vagyok (nem eszem sokat, napi 1200 kcal kb. + rengeteg sport) biztos jobb az anyagcserém. Szerinte, ő több mint egy éve napi 400 kalóriát vesz magához, ilyeneket mond hogy 1 müzli + 1 alma, VAGY 100 gamm csirke + 1 zacskó saláta, vagy 1 darab zabfalat... Még ha minden sz***rt összeeszik abban a 400 kalóriában, akkor se kéne túlsúlyosnak lennie, nem? Inkább vézna anorexiásnak. Lehetséges ez egyáltalán?
2014. máj. 12. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Mar reg halott lenne.
2014. máj. 12. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Beszél az összevissza, napi 400 kcal-tól egy hét alatt összeesett volna.
2014. máj. 12. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne higgy neki.

Amúgy az emberi szervezet tud takarékos lenni, mondjuk hormonzavar esetén (de nem ennyire).

Első körben ne higgy neki, az a 400 kcal kicsit kacsa lesz :)

De beteg ember tényleg lehet zsíros alacsony kalóriabevitelen is.

2014. máj. 12. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
én naponta benyomok 2500 kcalt és egy grammot se hizok
2014. máj. 12. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Te is rohadt keveset eszel. 1200 is csak az éhhalálhoz elég. Főleg sport mellett.

Az ismerősödnél az 1 év valóban kacsának tűnik. De az igaz, hogy a koplalás csak hátráltatja a fogyást, lelassul az anyagcsere és még "kevesebbet fogyaszt" a szervezet, még kevesebb kcal is csak súlytartáshoz elég (ez már nálad is nyilván bejátszik).

Plusz ott van az is, ha valakinek hormonális gondjai vannak (PCOs, pajszmirigy), akkor szintén módosul a kcal-felhasználása.

2014. máj. 13. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:

400 kcalt megeszik előtted,otthon meg mikor senki nem látja megzabál még mellé 2000ret.Vagy 3 napig eszik 400at ténylegesen,utána olyan zabálási roham jön rá,hogy megeszik még 3-4-5 ezret is simán.

Evészavar.Nekem is volt/van (?) ,de én már abbahagytam az önpusztítást ,tudatosan táplálkozom és szép lassan az evéssel kapcsolatos fóbiáim,kényszereim is csitulni látszanak.

Nem biztos,hogy neki is ez a baja,de én elmondhatom,hogy amikor 3-5 száz kalóriát ettem ,és pár naponta kifaltam a hűtőt,édességet,mindent,akkor is sovány voltam. Szarul néztem ki,szarul is éreztem magam,de sovány voltam.

Szóval vagy kamuzik az ismerősöd,titokban meg ki tudja mit és mennyit eszik,vagy valamilyen hormonális betegsége van.

2014. máj. 13. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:

én 790et eszem 160/78 vagyok, két hónapja mikor kezdtem 80kg voltam, szall kemény 2 kg ment le 2 hónap alatt.

Ezzel sztem válaszoltam

2014. máj. 22. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!