3,6 kilo fogyas 45 nap alatt az nem lassu?
"Minél lassabban fogysz annál tartósabb lesz."
Ez meg nem igaz, attól függ a tartósság, hogy meddig tartod meg az életmód változtatásodat, nem attól, hogy lassan, vagy gyorsan fogysz...
Ja, és ne legyen tényleg szinte semmi cukor az étrendedben, és minimalizáld a sót is... 2-5 gramm kell egy átlag embernek naponta.
Én fele ilyen lassan fogytam és elégedett voltam vele nagyon, ma már 2 év alatt nulla, ez a lassú... Viszont a te súlyod mellett tempósabbat is el lehet várni, kérdés, mennyit eszel s mennyire vagy hajlandó mélyíteni a deficited. Mert pl. én inkább választom az egész napos pompás jóllakottságot s élvezetes evészeteket lassú fogyással, mint a falkaparó éhezést és önsanyargatást tempóssal (nekem máshogy nem menne, hacsak nem tudnám rávenni magam napi többórás mozgásra, ami eddig nem jött össze, pedig jólesne)... Neked azért elég sokáig tart a fogyás ilyen tempóban.
Az ételmennyiségedet már nincs hova csökkenteni, így is keveset eszel, én nem bírnám. Akkor több mozgás, lehetőleg olyan fajta, ami a leginkább gyorsítja az anyagcserét...? Vagy amit szeretsz. A kocogás, futás, ugrálós dolgok még ne menjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!