Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan vigyek be "könnyen"...

Hogyan vigyek be "könnyen" sok kalóriát?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon vékonyka vagyok. 187 cm és 73-74kg jelenleg. Edzeni saját testsúlyos gyakorlatokkal szoktam. Mivel tudok bevinni sok kalóriát, kb 3000-et, hogy hízni tudjak?
ápr. 3. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora.

A 3000 meg lehet sok lesz. Vagyis ha hájas akarsz lenni akkor jó

ápr. 3. 22:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Különböző kalkulátorok 2800-3000-et írnak, úgy, hogy heti 4x edzem.
ápr. 4. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyél.

Naponta többször, kiporciózva, kimérve ahogy minden tudatosan táplálkozó teszi.

Ennyi.

ápr. 4. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Turmixokkal és "mindent bele" levesekkel lehet a legkönyebben bevinni sok kalóriát.
ápr. 7. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
olajos mag. nem étkezésként csak extrába
ápr. 7. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Mogyorokrém.
ápr. 14. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Nutella, milkacsoki es tarsaik sok kaloria, de ettol nem laksz jol es nem is egeszseges
ápr. 24. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Hatmillió hasonló kérdés volt eddig.

Egyébként röviden annyi, hogy több zsírt vigyél be, de olyat amit meg tudsz emészteni!

Nagyon fontos, mert hiába eszel egyik nap pizzát, másik nap olajas vackokat, ha a hét többi 5 napján nem eszel eleget, hetet tekintve elbaxtad.

Nincs mese.

Én sem tudtam enni, de 60kg-rol 80-ra tomegeltem. Igazából innen kezdődne s neheze. Ez alatt lofax, simán csak picsogás.

Nyilván nem száraz csirkerizst egyél, hanem picit zsírosabb húsokat, szószok, stb

ápr. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok mondani könnyen fogyasztható/könnyen el készíthető kalória Bombát?

Hízni szeretnék amihez ugye többlet kalória bevitel szükséges…?

Viszonylag könnyen elkészíthető, magas kalóriatartalmú ételek?

Munka miatt nem sok időm van főzni, így a reggeli-vacsora mindig egy pár perc alatt összedobható könnyű étkezés szokott lenni, rántotta, szendvics, stb. Ebédre emiatt magas kalóriatartalmú ételeket kellene készítenem, mert jelenleg hízni próbálok, de így nehéz hogy...

Miből vigyek be könnyen 600 kalóriát?

Ne magvak legyenek, mert abból már így is sokat fogyasztok. Valami könnyen előkapható, kész dolog kellene és szilárd étel.

Tömegnövelésnél 70 kg-osan kb hány kalóriát kell bevinnem napi szinten? Nem vagyok se nehezen hízó, se könnyen hízó alkat. Ilyen középúton vagyok.

Így jó lenne? 1. 4db tojás, 50 g barna rizs, 100g saláta 2. 200g csirkemell, 100 g barna rizs, 100g saláta(edzés előtti) 3. 200 g csirkemell, 100g barna rizs, 100g saláta(edzés utáni) 4. 200 g csirkemell, 50g barna rizs, 100 g saláta 5. 150g sovány túró,...

Nekem mennyi kellene hogy tömegeljek?

Mennyi kalória, cg, fehérje kellene naponta? 175 cm és 75 kg vagyok. Szálkás, tömeg nem olyan könnyen jön rám. Ahhoz hogy brutálisan tömegeljek mennyi kellene?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!