Hogyan vigyek be "könnyen" sok kalóriát?

válasza:Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora.
A 3000 meg lehet sok lesz. Vagyis ha hájas akarsz lenni akkor jó

válasza:Egyél.
Naponta többször, kiporciózva, kimérve ahogy minden tudatosan táplálkozó teszi.
Ennyi.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hatmillió hasonló kérdés volt eddig.
Egyébként röviden annyi, hogy több zsírt vigyél be, de olyat amit meg tudsz emészteni!
Nagyon fontos, mert hiába eszel egyik nap pizzát, másik nap olajas vackokat, ha a hét többi 5 napján nem eszel eleget, hetet tekintve elbaxtad.
Nincs mese.
Én sem tudtam enni, de 60kg-rol 80-ra tomegeltem. Igazából innen kezdődne s neheze. Ez alatt lofax, simán csak picsogás.
Nyilván nem száraz csirkerizst egyél, hanem picit zsírosabb húsokat, szószok, stb
Kapcsolódó kérdések:
Hízni szeretnék amihez ugye többlet kalória bevitel szükséges…?
Munka miatt nem sok időm van főzni, így a reggeli-vacsora mindig egy pár perc alatt összedobható könnyű étkezés szokott lenni, rántotta, szendvics, stb. Ebédre emiatt magas kalóriatartalmú ételeket kellene készítenem, mert jelenleg hízni próbálok, de így nehéz hogy...
Ne magvak legyenek, mert abból már így is sokat fogyasztok. Valami könnyen előkapható, kész dolog kellene és szilárd étel.
Így jó lenne? 1. 4db tojás, 50 g barna rizs, 100g saláta 2. 200g csirkemell, 100 g barna rizs, 100g saláta(edzés előtti) 3. 200 g csirkemell, 100g barna rizs, 100g saláta(edzés utáni) 4. 200 g csirkemell, 50g barna rizs, 100 g saláta 5. 150g sovány túró,...
Mennyi kalória, cg, fehérje kellene naponta? 175 cm és 75 kg vagyok. Szálkás, tömeg nem olyan könnyen jön rám. Ahhoz hogy brutálisan tömegeljek mennyi kellene?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!