Hivatásos testépítőknél mit jelent ez a kifejezés? "betöltés"
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 15:36
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Gondolom a ch visszatöltést értik ezalatt verseny előtt.
Így a bőr alatti kevés víz is a sejtekbe megy és nagyon száraz forma lesz a színpadon.
2/7 A kérdező kommentje:
Jaja, verseny előtt áll a srác és így kommunikálnak egymással egy haverjával. A képek alapján már teljesen leszálkásodott. Mi az a ph? :D
2012. nov. 22. 16:12
3/7 A kérdező kommentje:
bocs...ch ph helyett. :D
2012. nov. 22. 16:12
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Szénhidrát. Verseny előtti hetekben sokan szinte nulla ch-ig lemennek és csak a verseny napján vagy előtte megy visszatöltés .Így nagyobbak lesznek az izomsejtek, de zsír ilyen hamar nem lesz a felesleges ch-ból és a vizet is a sejten belülre vonzzák, tehát a bőr alatt kevés víz lesz, ennek eredménye a száraz forma.
6/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat!
2012. nov. 22. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Vannak a balettban szakkifejezések?
Azért kérdezem, mert történetet írok amiben a főszereplő balettozik nekem meg fingom sincs a balettról. Jó, azt én is tudom hogy tütü meg lábszárvédő meg piruett meg mittudomén, de valaki le tudna írni ilyen "ugrásokat" vagy miket, hogy mi a neve és hogyan is csinálják?
A fogadóirodáknál mit jelent az a kifejezés hogy 'handicap'?
fogadás, handicap
Pontosan mit jelent az a kifejezés, hogy sokkolás?
TESTÉPÍTŐK! Egy jó ideje járok konditerembe(2 éve), és nem rég hallottam egy kifejezésről amit sokkolásnak hívnak. Segítenétek, hogy hogyan sokkaljam az izmaimat? 165 cm magas, 70 kg,endomorph genetikájú, 16 éves srác vagyok. Előre is köszi! :)
A "softshell" kifejezés mit jelent?
Túracipő felsőrészéről lenne szó!
Lóversenyen mit jelent az oda-vissza kifejezés?
Pl. Revü, Rovó oda-vissza?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!