A Fegyencedzéssel tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
A helyzet, hogy nincs rajtam szemmel látható felesleg, inkább csak elvesztette a testem a tökéletes körvonalát, itt-ott felcsúszott 1-2 centi, amit el szeretnék tüntetni. A saját testsúlyos edzéseket részesítettem mindig is előnyben, egyébként 50 kg vagyok, 21 éves lány. Szerintetek erre alkalmas lenne nekem a Fegyencedzés?2013. júl. 24. 16:37
1/4 anonim válasza:
Igen, ha megfelelő étrended is van.
2/4 anonim válasza:
Ha pedig ilyen kevés rajtad a fölösleg, akkor komolyabb szálkásítás nélkül is ki fogja dobni az izmaid alakját. Persze azért ha tömegnövelsz figyelj oda a szénhidrátra, ilyen adatokkal nem gondolom, hogy fogyáson kellene gondolkoznod-legalábbis elsősorban egyelőre még nem.
3/4 anonim válasza:
Én sem fogyásra gondoltam, csakhogy mehetne több fehérje és szénhidrátokból az összetett, nem pedig a cukros kaják.
4/4 anonim válasza:
Ja :)
Szóval kérdező figyelj oda, egy laza tömegnövelő étrendet tarts (vagy inkább "testkompozíció megváltoztatásra" törekedj), és ne kajálj mellé túl gyakran. Ha akarod, nyomj mellé egy kis aerob edzést néha vagy kardiót, ha az állóképesség is számít. Elég jó kis testet össze tudsz majd így hozni nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!