Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri-e belefektetnem?

Megéri-e belefektetnem?

Figyelt kérdés

Szerintetek megéri majdnem minden pénzem a testépítésre költeni?Itt gondolok a normális étkezésre(minőségi),pár tápkieg. Szeretek edzeni,foglalkozni ezzel,de csak mint hobbi. Szeretnék még nőni,mivel kicsinek érzem magam,de ehhez jobbakat és többet kellene ennem.

Szerintetek megérné-e belefektetnem a pénzem(nem az összest)és csak 2-3 hónapig tudnék így kajálni.

A másik kérdés pedig:

Fehérje. 22 ezer 7kg Pro mix,és 25 5 kg 100 % Whey pro,megéri ezt megvennem,elég lenne elég sokáig és így a Tejsavót csak edzés után innám,a Pro mix-et pedig reggel + lefekvés előtt.

2014. máj. 6. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni, hogy neked megéri e. Ha csak pár hónapi tudod finanszírozni a dolgokat, akkor nem sokra jutsz. Fehérje az jól jön edzés után, de az egész napi össz tápanyagbevitel számít.
2014. máj. 6. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát,eddig nem méregettem a kaját,nem volt megtervezett étrendem,viszont eddig is szedtem tápkieget (vitamin,fehérje)

Úgy gondoltam,hogy hiába szedem ezeket,ha a kaja mellé jóformán 0. (Na jó nem nulla,csak nem minőségi,és nem a megfelelő mennyiség)Így szeretnék normálisan kajálni mellé,de mivel iskolába járok ,még nem dolgozom,szüleim epdig annyira nem támogatnak ebben,így a saját félretett pénzemet tenném bele. Ezért menne ez csak pár hónapig. (sajnos)

2014. máj. 6. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
ja értem, hát sajnos ezt olvasom legtöbbször, hogy nincs lóvé a kajára. Ha tudnál húsra is költeni és menne vitamin + edzés után fehérje, akkor azért így is haladnál.
2014. máj. 6. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent nálad a befektetés. A befektetés nálam azt jelenti hogy meg fog térülni. Ha te csak rövid ideig tudod ezt csinálni akkor nem biztos hogy megéri, legalábbis ha törekednél akkor hozzá tudnál jutni olcsóbban is a dolgokhoz és elég sokat spórolnál ahhoz hogy jó pár kg csirkemellet is tudj még venni. Ebbe a sportba nem tudsz úgy befektetni hogy bármi is megtérüljön anyagilag. Ha ez az életed akkor csináld. Én majdnem 200.000,-et költök erre egy hónapban holott tudom hogy sosem térül meg anyagilag, csak az elképzelt formát tudom hozni, viszont azt fenntartani is rengeteg pénz, nemhogy fejlődni.
2014. máj. 6. 21:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát,valamilyen szinten meg térül,bár nem anyagilag.

Nálam ez úgy térülne meg,hogy van az érzés,hogy teszek valami értelmeset is az életben és ezt jól csinálom,szeretem csinálni és ezek mellett látom magamon a fejlődést,nálam így térül(ne) meg.

Mivel én még kezdő vagyok,nem rég kezdtem el az edzést (4 hónap)így egy normális táplálkozással szerintem még látványos fejlődést érnék el egy jó darabig. Bár ezt nektek biztosan nem kell ezt magyaráznom,vágjátok ezeket :)

Mivel ugye iskolás vagyok,így nincs időm dolgozni,csak nyáron,de úgy tervezem,hogy diákmunkára elmegyek,így is tudnék + pár hónapra összeszedni.

Köszönöm a hozzászólásokat.

2014. máj. 6. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Így mindenképp megtérülne, bár ha rám hallgatsz akkor nézz még szét, és találsz ugyan ekkora kiszerelést, ugyan ilyen minőséget olcsóbban. És a maradék pénzből még vehetsz egyéb tápkieget is. :)
2014. máj. 6. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!