Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy komoly személyi edző...

Egy komoly személyi edző mennyit kér el?

Figyelt kérdés
Főként Budapestre gondolok

2014. máj. 6. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:

1000-2000 ft/alkalom

de komolyat írtál, az ettől többet fog kérni!

2014. máj. 6. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ kinek tartasz. Átlag embert nézve 2-3.000,-ft-ot szoktam, bár nagyon egyénfüggő, viszont hogy "celebeknek" kell tartanom akiknek egy adott cég fizeti akkor könnyen beleszalad 15-30.000,-ft-ba még ha hihetetlen is. Egyébként nem írtad hogy miért kérne el? Edzés, étrend, versenyfelkészítés...? :)
2014. máj. 6. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:

egeszseg.szepseg!

Elképzelhető hogy téged szoktalak Pesten látni teremben mikor edzést tartasz? terem nevet nem írok... az a két csaj akiknek tartasz edzést azok tényleg román származású playboy-os bukszák?

2014. máj. 6. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy komoly az 2000-3000 ezret kér.
2014. máj. 6. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Elképzelhető igen, bár az már nem mostanában volt.
2014. máj. 6. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdeztem, mert életem a sport, napi szinten járok le a terembe. Pár héten belül költözök Bp-re és szeretnék komolyabban foglalkozni vele. 23/L
2014. máj. 6. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Mi a célod, mennyi edzésről lenne szó..stb?...nálam olyan is van akitől 10-20at elkérek egy hónapban, és egész hónapban foglalkozom vele.
2014. máj. 6. 21:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Heti 5x edzek.

A volt páromat figyelgettem 4 évig étrenddel és edzéssel kapcsolatban, interneten olvasgatok folyamatosan...

szóval igazából csak úgy ragadtak rám az infók.

Szerintem nem csinálok hülyeségeket mert már magamtól is látványos eredményeket értem el, de úgy érzem nem tudok elég mindent kihozni egyedül magamból.

Itthon olyan terembe járok ami hivatalosan nem is létezik és úgy emlegetik a környéken, mint a "sittes terem".

Szóval nekem már az nagy szó lesz hogy rendes edzőteremben edzek majd.

Fő célom az hogy a maxot hozzam ki magamból, de nem ijedek meg semmitől.

2014. máj. 6. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, jó edzést!
2014. máj. 6. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!