Szerintetek ez mennyit jelentene?
Figyelt kérdés
Itthon edzek és edzés után csirkemellet eszek rizsel meg egy szelet fehér kenyeret(ez lehet alapból h.ülyeség amúgy nem eszek fehér kenyeret csak ilyenkor mert, hogy ugye gyorsabb az emésztése de nem vagyok benne biztos, hogy jó szóval erről is kérnék véleményt) na szóval a kérdés vennék carbo-f vagy carbox szénhidrátot meg bcaa és glutamint vagy az egyiket és ezt még hozzátenném edzés után mennyit érne? A tejjel sem a tojással sincs teljesen kibékülve a szervezetem ezért nem fehérjét tervezek.2014. máj. 8. 01:41
1/3 anonim válasza:
Pedig jó lenne egy gyors fehérje edzés utánra, ha már valamit venni akarsz. Van marhaprotein is, nézz utána. Egyébként semennyivel nem leszel izmosabb ha a napi tápanyag beviteled egy részét tapkieggel oldod meg. A szervezetnek mindegy, hogy full szilárd kajából vagy egy részét tapkieggel viszed be, lényeg, hogy a napi mennyiség meglegyen. Azaz 2g x ttkg fehérje, 1g x ttkg zsír és annyi ch hogy tudj növekedni heti 0,3-0,5 kg-ot.
2/3 anonim válasza:
Marhafehérjét próbáltad? A jó minőségű nem olcsó persze, de még mindig olcsóbb, mint a Glutamin+BCAA. Kenyér szerintem nem kell se szálkásításnál, se tömegelésnél. Edzés után inkább Carb-F menjen, napközben pedig lehet szénhidrát forrás a rizs, na meg zabpehely
3/3 A kérdező kommentje:
Nem probaltam meg a marhaproteint. De az mennyivel lenne jobb mint ha ennek edzes utan csirkemellet? Es ha maradna a csirkemell es csak gyors ch t vennek jobb lenne?
2014. máj. 8. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!