Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Üdv. Erőnövelés (? )

Üdv. Erőnövelés (? )

Figyelt kérdés

Üdv azt szeretném megkérdezni, hogy milyen edzéstervet ajánlanátok erőszint növelésre(nem tömegelés). Felhúzás, fekvenyomás, guggolás. Elhízni nem szeretnék, csak a jelenlegi formámat megtartani. Ehhez milyen étrend javasolt?

Illetve ha versenyezni szeretnék majd egyszer akkor milyen eredmények kellenek ahhoz hogy esetleg egy csapatba bekerüljek? lehet picit buta és értelmetlen kérdés.

Jelenlegi adataim: 70Kg 183Cm Fekvenyomás: 80Kgx1 Felhúzás: 165Kgx1 guggolás: 145Kgx1

Értelmes válaszokért megy a zöld kéz :)

2014. máj. 8. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Találsz erőemelő edzésterveke, keress rá Kathi Béla tervére.

De az nem megy, hogy majd brutál erős leszel és marad így a tömeged. Az erő nem egyenesen arányos az erővel, de azért mégis csak arányos valamennyire. Nem fogsz 70 kilósan nyomni fekve 200-at. Szóval: tömegnövelő étrend kell!

a 70 kilóhoz nem annyira rossz a guggolás, felhúzás, de a fekvenyomást is bőven 100 fölé kellene vinni.

2014. máj. 8. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzá tennék hogy 5 hónapja edzek, és 16 éves vagyok, illetve ezt találtam, megfelelne?

[link]

2014. máj. 8. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden terv jó valamire, én ezt jobbnak látom:

[link]

2014. máj. 8. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Starting strengthet vagy a madcow féle edzéstervet ajánlom.
2014. máj. 9. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!