Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a magas...

Mi a véleményetek a magas ismétlés számú edzésről?

Figyelt kérdés
Akik ezt az edzést alkalmazzak hány ismétlés számmal és szériában vagy piramisban csinálja ?
2014. máj. 9. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:
félpiramisban szokták ugyanazzal a súllyal és ha shop builderes verzióra gondolsz általában úgy csinálják hogy 30-20-12 próbáltam nekem nem tetszik viszont oldalsó deltám és a vádlim erre jobban reagál az összes többi pedig az alacsony ismétlés számra de ez szerintem alkat függő mondjuk általánosságban az embereknél ez így van olvastam arról viszont hogy keményebb izmokat eredményez amiben lehet hogy van valami lehet hogy nem ezt én se tudom de sokan állítják Ui:én csak akkor használnék ilyet ha valamelyik testrészem komolyan sérült lenne vagy csak rehabilitálnom kellene
2014. máj. 9. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Piramisnál lehet indítani vagy a végére betenni egy-két sorozat magas ismétléses sorozatot, de kell a nagy súly én azt mondom. Nem edzenék úgy, hogy csak magas ismétlésszám menne. Kisbaba súlyokkal nem lesz izom!
2014. máj. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!