Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor hogy is van ez a...

Most akkor hogy is van ez a hassal?

Figyelt kérdés

Üdv.

Láttam olyan emberkét, hogy 10-12% volt a testzsírja és feszítés nélkül nem látszanak a kockáis, pedig szépen hasazik, több éve edz. Jó fizikum.

2014. máj. 9. 23:00
 1/5 anonim válasza:
Ez testalkat kérdése. A barátom 3 éve remdszeresen és keményen edz mégse látszik meg rajta.Remélem segítettem!:)
2014. máj. 9. 23:21
 2/5 *Glissade* ***** válasza:
A szerencsétlen barátod...
2014. máj. 10. 00:25
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem és 9,5 és nem igazán látszik csak ha feszengek...
2014. máj. 10. 00:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 15% körül már egész jól látszik, csak az alsók nem.Ez tényleg csak genetika.
2014. máj. 10. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem csak a % a lényeg, hanem az, hogy miként oszlik el. Lehet valakinek 11-12%, ha ez pont a hasi résznél rakódik le leginkább, akkor nem fog látszódni a hasizom. Ellenben akinek csípő és combra rakódik a legtöbb zsír, annál látszódhat a hasizom 12-14%-nál is.

Az hogy mennyit hasazik, az szinte mindegy, mert NINCS helyi zsírégetés, nem onnan megy le zsír, amire edzel.

2014. máj. 10. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!