Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az baj ha szálkásítás mellet...

Az baj ha szálkásítás mellet sok gyümölcsöt eszek?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 13:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nemtudja valaki itt,hogy mi az a fruktoz?Elore is koszi sracok
2014. máj. 11. 13:21
 2/18 anonim ***** válasza:
Sok gyümülcs= sok ch. Ha te így is tudsz zsírt leadni, akkor egyed, te dolgod. Én kevés ch-val tudok szálkásítani, tehát nálam nem fér bele sok gyümölcs.
2014. máj. 11. 13:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

1#

[link]

"A fruktóz (INN: fructose) vagy gyümölcscukor a legédesebb cukorféleség, a gyümölcsökben és a mézben található meg természetes formájában. A monoszacharidokhoz tartozó ketohexóz, szabad állapotban igen elterjedt mind a növény-, mind az állatvilágban. Nagy mennyiségben található a gyümölcsök nedvében, a mézben, egyik komponense a szacharóznak is."

wikipédia

A sok gyümölcs meg ja, nem a legjobb. Próbálj meg mértéket tartani abban a pár hónapban. De attól is függ, hogy mennyi a sok?

Amúgy meg nyilván egy komoly izomtömeggel rendelkező testépítő kevesebb fruktózt vihet be, mint egy kövér ember, aki csak le akar fogyni.

2014. máj. 11. 13:30
 4/18 anonim ***** válasza:
ORIZA az elso komment nemvolt komoly kerdes.Csupan probaltam ravezetni a kerdezot a sajat kerdesere:)
2014. máj. 11. 13:32
 5/18 anonim ***** válasza:
Az enyém sem volt komoly :)
2014. máj. 11. 13:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Az enyém komoly volt.:)
2014. máj. 11. 13:40
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát attól függ mennyi ch-t vihetsz be. A gyümölcsök nagyon jó források mert sokkal tobb vitamint tartalmaznak mint pl a rizs.

Plusz sokkal laktatóbbak.

Ha meg valaki fruktóztól fél az remélem tisztában van vele hogy a fruktóz a májban glükózzá izomerizálódik és ugyanugy betolti az izmokat.

Valamint az is vicces amikor valaki nem eszik gyumolcsot a fruktoz miatt

De megeszik 200-250 g feherjet( novenyit is szamolva)

Nem epited be mindet és a feleslegből ch lesz és nem glükóz hanem fruktóz.

Plusz az is említésre méltó hogy a gyümölcsök nem 100%-ban fruktózforrások. Glükóz is van bennük rendesen.

2014. máj. 11. 14:43
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem írtuk, hogy félünk a fruktoztol, hogy jön most ez ide.?

Azt írtam én is, hogy a ch beviteltol függ, hogy mennyi gyümölcs fér bele. Ne forgasd ki.

2014. máj. 11. 14:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Neeem nem a tiedre irtam. Csak az altalanos okokat irtam le ami miatt nem szokas a nagyátlagba gyumolcsot enni.
2014. máj. 11. 15:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja okés, nem értettem kinek szól az okfejtés.:-)
2014. máj. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!