A fegyencedzéssel mekkora szintig lehet eljutni tömegnövelésben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy elég vékony vagyok 65 kg és 185 cm és szeretnék azért kicsit több lenni , hogy ha tömegnövelő étrenden lennék olyan ételeket fogyasztanék ami elő van írva és mellette edzenék rendesen akkor kb hány kg jönne fel és mennyi idő alatt vagy mikor lenne valami látszatja ? Félre ne értsetek nem akarok én ilyen 'látványgyúrós' lenni nagyon is érdekel a testépítés és komolyan is gondolom csak sajnos nem engedhetem meg magamnak az edzőtermet a válaszokat előre is köszönöm.2014. máj. 13. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!