Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Holnap újraedzhetem a lábam?

Holnap újraedzhetem a lábam?

Figyelt kérdés

Január óta heti 5x súlyzózom, tisztán étkezem. Az utóbbi héten lebetegedtem, vasárnap óta ma először voltam teremben, bár még most sem voltam 100%-os.

Lábaztam, viszont egy megszokott lábnapnak a felét csináltam meg (guggolás 4x10,20 kg-tól 50-ig, 3x10 sissy guggolás 25 kg-mal, néhány kitörés, lábemelés 15-20kg-val) Máskor nagyobb súllyal(+10, 15) dolgozom, és ezekhez a gyakorlatokhoz még hozzá jön 4x10 lábtolás(egylábas), combfeszítő,-hajlító, kitörés 40 lépésben.

30 kg-val. (csak, hogy legyen viszonyítási alapotok, hogy ált. mennyire gyötröm a lábam)

Bánt, hogy nem csináltam végig.

Tehát a kérdésem az lenne, ha ma nem teljes erőbedobással edzettem, nem fárasztottam ki teljesen a lábamat, holnap bepótolhatom a kimaradt gyakorlatokat, vagy így is várjak 4-5 napot, amíg regenerálódik?

177cm/60 kg, 17/L

2014. máj. 16. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát holnap azért mégse csináld újra, az sok lenne, de nem is kell várnod annyit, amennyit egy átlag edzésnél. És nem gond hogy picit elszúrtad, nem ezen fog elbukni a fejlődés, nem nagy ügy. Amúgy lehet időről 1-1 hét tervezett pihit betervezni, nem tudom hogy mióta foglalatoskodsz a sporttal. Nyáron meg megoldják a pihit a nyaralások. :D
2014. máj. 16. 21:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Az elején írtam, hogy január óta edzem. Vagyis január,február még arról szólt, hogy kitapasztaljam a gyakorlatokat, próbáljam belőni, hogy mennyi terhelést bír el egy-egy izmom. Március óta edzem következetesen. De mindig úgy érzem, valamit rosszul csinálok.

2014. máj. 17. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!