Holnap újraedzhetem a lábam?
Január óta heti 5x súlyzózom, tisztán étkezem. Az utóbbi héten lebetegedtem, vasárnap óta ma először voltam teremben, bár még most sem voltam 100%-os.
Lábaztam, viszont egy megszokott lábnapnak a felét csináltam meg (guggolás 4x10,20 kg-tól 50-ig, 3x10 sissy guggolás 25 kg-mal, néhány kitörés, lábemelés 15-20kg-val) Máskor nagyobb súllyal(+10, 15) dolgozom, és ezekhez a gyakorlatokhoz még hozzá jön 4x10 lábtolás(egylábas), combfeszítő,-hajlító, kitörés 40 lépésben.
30 kg-val. (csak, hogy legyen viszonyítási alapotok, hogy ált. mennyire gyötröm a lábam)
Bánt, hogy nem csináltam végig.
Tehát a kérdésem az lenne, ha ma nem teljes erőbedobással edzettem, nem fárasztottam ki teljesen a lábamat, holnap bepótolhatom a kimaradt gyakorlatokat, vagy így is várjak 4-5 napot, amíg regenerálódik?
177cm/60 kg, 17/L
Köszönöm a válaszod! :)
Az elején írtam, hogy január óta edzem. Vagyis január,február még arról szólt, hogy kitapasztaljam a gyakorlatokat, próbáljam belőni, hogy mennyi terhelést bír el egy-egy izmom. Március óta edzem következetesen. De mindig úgy érzem, valamit rosszul csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!