Heavy grip marokerősítő, na de melyiket?
Szeretnék venni egy olyan marokerősítőt, amelyikkel hatékonyabban tudnék edzeni. Erre a célra világszerte az egyik legismertebb típus a heavy grip, amely 100 fonttól 450 font erősségig kapható, a jelek szerint kizárólag Budapesten... Itt Győrben a Hervisben gumikarika van, a Decathlonban a Domyos soft és hard változata van a polcokon, amelyeknek erősségéről semmilyen számszerű adatot nem találok. A hardot használom egy ideje, de egy kézzel egyhuzamban kb. 100-szor össze tudom nyomni, ettől pedig nem tudok erősödni. Olyan grippernek lenne értelme, amit egy sorozatban max. 10-15-ször tudok ütközésig összenyomni. Mindenképpen a heavy gripet szeretném beszerezni, de nincsen egy szem bolt sem errefelé, ahol kapható lenne, tacticalshop-ból meg lehetne rendelni, viszont fogalmam sincsen, melyik fokozat lenne az alkalmas számomra, így blindre pedig zsákbamacska a dolog. Próbálkoztam egy Győrben ismert, úgynevezett testépítő boltban, de ott sem kapható, na meg hetekig hitegettek, hogy hozzák a tacticalshop-ból, de eléggé komolytalan társaság...
Tudna valaki tanácsot adni, hogy melyiket lenne érdemes kipróbálnom? A 200 vagy a 250 fontosra gondoltam, de gondoltam megkérdezek olyanokat, akik használnak ilyet.
Köszi szépen a válaszokat előre is!

nekem van egy 250-es.
szal, 160 kiló körül volt a szériasúlyom felhúzásban, de a 250-est nem tudtam összezárni. eleinte 2 pókerzsetont tartottam vele, aztán már csak egyet, és kb 3-4 hét után (amiben benne volt a vizhólyagok gyógyulási ideje is) tudtam összezárni jobb kézzel. utána kellett még vagy fél év, és mát
r 20 felett volt az ismétlések száma.
szal neked kell tudnod, mit bírsz. kezdetnek semmiképp se vegyél nagyon nagyot, mert azzal nem tudsz fejlődni. ha meg veszel egy kisebbet, 150.est, pl, azt még ki tudod használni késöbb is, ha nagyobbal edzel, pl bemelegtésre, csökkenő sorozatokra.

Rendelj netről!
Elvégre huszonegyedik század vagy mi. Ismerősöm dealextreme ről rendelt asszem. Kínából jött, ugyanaz amit a boltban adnak, csak ezt a gyárban "leselejtezik" és maguk adják el.
Csak ne műanyag gagyit vegyél, azok törnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!