Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hasabburgonya ugyanolyan jo...

Hasabburgonya ugyanolyan jo mint a burgonya?

Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem zsírban sütöd, normális krumpli igen.
2015. dec. 31. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Etolajban gondoltam. Ugyis hallottam hogy a hasabburgonya szar szemet kaja es csak vizzel van tele es hogy nincs is benne ch, igaz ez??
2015. dec. 31. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Szemét kaja, főleg étolajban sütve. Az étolaj nem jó választás sütésre. A hasáb GI-je magas, és beszívja a káros zsírokat. Süsd sutőben, vagy kókuszzsírban, olivaolajban, de ezek kicsit drágák ahhoz, hogy ilyenre elpacsáld.
2015. dec. 31. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
Nincs gond vele, elkészítési módtól függ.
2015. dec. 31. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
és valami tömegnövelő amiben jó a ch?
2015. dec. 31. 19:14
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
Àllítsd össze inkább te magad. Veszel proteint ès ahhoz teszel pl darált zabot. Amúgy pl az mhp up your mass-ban jó a ch rész, de az meg szójàs.
2015. dec. 31. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne benne ch, ki az az észlény, aki ilyet mond?

A kókuszzsír szerintem olcsó energia, ezt sem értem sosem, én igen csóró vagyok, nem költhetek sokat ételre, ezért jó a kókuszzsír, mert ha átváltok tömegelésbe és mondjuk kell +600 kcal (hasraütés), az 80 forintból megvan. Ez nekem jól hangzik.

A legtöbb testépítő amúgy sem eszik havi pár kiló kókuszzsírt, s az még mindig nem valami nagy összeg, viszont egy csomó kalóriát lefed s hasznos tud lenni.


Étrendfüggő, hogy jó-e a krumpli s hogyan. Ketogénben ugye nem, a bő zsírban sütött pedig máskor nem szokott az lenni.

2015. dec. 31. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:

de csak tömegelésnél használnám a hasábburgonyát.

veszek akkor kókuszolajat hozzá. ugy már jó szerintetek?

2015. dec. 31. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Jobb, mintha napraforgó olajban sütnéd, sokkal. De vigyél be jó, telítetlen zsírokat is. Omega3 (halolaj, lenmagolaj) kiegészítés ajánlott. Ezeket csak hidegen fogyaszd, sütésre egyik többszörösen telítetlen zsír sem alkalmas. A krumpli mellé nem árt némi zöldség sem, különben sovány lehet a rostbevitel. BÚÉK!
2015. dec. 31. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!