Akos000 kérdése:
Testépítés de nem fogyok?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 190 cm magas és 87 kg, 95 kg voltam egy éve, aztán fogyókúrázni kezdtem és napi fél órát edzettem, igy elértem a mostani súlyomat. 1 hónapja elkezdtem konditerembe járni (ekkor 86 kg voltam) eleinte hetente 3 szor másfél órát, aztán a nyáriszünet óta hetente 6 szor 2 órát edzek. De már nem fogyok annyira, mi ennek az oka? (valamikor 87, 3 vagyok aztán valamikor 86,5 és igy ingadozik de ez alá nem megy)2016. jún. 23. 22:40
2/4 anonim válasza:
és az edzésterv is.
hetente 6 alkalommal 2 órát nem tudom mit csinálsz a teremben
3/4 anonim válasza:
Nyilván számít az étrend is valamit... S kisebb felesleggel sokan nehezebben fogyunk. Főleg, ha nem csökkentjük az ételmennyiséget.
4/4 Cortez70 válasza:
Szarul edzel és szarul kajálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!