Ti hogyan oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet volt már feltéve a kérdés, ha igen akkor elnézést kérek. Az lenne a kérdésem ha mentek egy napra valahova(reggeltől estig mondjuk) akkor milyen ételt visztek magatokkal ami kibírja az ilyen meleget, illetve hogy oldjátok meg a fehérjebevitelt?2016. jún. 25. 13:27
1/7 Cortez70 válasza:
Kibírja bármilyen sült hús. Ma pl fasírtot ettem marhából és zablisztből összegyúrva. De viszek sokszor proteinport zabbal, amihez csak vizet kell tenni.
3/7 anonim válasza:
hogy hogy hogy? te mennyi időt vagy utcán? napi 16 órát?
4/7 anonim válasza:
én felkelek, reggelizek, csomagolok kaját, elmegyek dolgozni, berakom az ottani hütőbe, megeszem, hazamegyek, eszek, elmegyek edzeni, eszek, és kész. amúgy ha melóba nincs hütő, akkor meg hütőtáska
5/7 anonim válasza:
Ha este hazajövök, akkor eleve nincs gond, este bepótolom a fehérjét, ha kell, messze az összbevitel számít a legtöbbet, én pedig eleve időszakos böjt stílusban tudok csak élni. Általában azért olyan helyre megyek, ahol tudok fehérjedús ételt enni.
Fél napot szinte bármi kibír, de sok tartósabb étel van. Ha ennék húst, akkor ott lennének a konzervek és a szárított húsfélék. Nem lesz baja a sajtnak, de még a tojásnak sem, legalábbis a legtöbb formájában nem.
6/7 A kérdező kommentje:
Herold, úgy értettem hogyha például egy napos kirándulásra megy valaki, vagy egy napra strandolni. Természetesen nem az utcán töltöm a napjaim nagyrészét.
Köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 25. 20:44
7/7 anonim válasza:
Ahogy mondják sült hús ételhordóban nem romlik meg egy nap alatt, ha előző nap behűtötted. Nekem sokszor van, hogy ételhordóban benne a zöldség, hús, és kocsiban van a táskámban ami kint áll a napon. Semmi baja nincs, ilyen 1-2 fele még bőven fogyasztható. Du. meg sótlan mogyoró natúr joghurttal, amit bármelyik boltban meg tudsz venni a nap bármely szakában, vagy egy adag protein amihez csak víz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!