Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tomegnovelo etrend?

Tomegnovelo etrend?

Figyelt kérdés
Sziasztok tudnatok irni nekem tomegnovelo etrendet? Most kezdtem edzeni de terembe munkabol kifolyolag nem meg menni ezert fegyenc edzessel kezdtem. 180 magas vagyok es 70 kilo.... Elvileg napi 3600 kaloriat kene bevenninem de teljes kaosz van a fejemben.. Ehez szeretnek az etrendben tanacsot kerni napi 3-4x etkezesre bontva valamijt szandekozom proteint beszerezni. Valaszokat elore is koszi.

2016. jún. 25. 17:08
 1/6 crudy ***** válasza:
2gramm/testsúlykilogramm fehérje és kezdésnek 3 g/tskg szénhidrát. Napi 30 gramm zsír, nyilván nem disznózsír. Ha nem hízol emeled a szénhidrátot, ha sokat hízol csökkented.
2016. jún. 25. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

bármilyen gyülölcs(ök)

zab

tojás / light túró / felvágott / cottage / turmix

zöld tea + viz

----------------------------------------------------------------------------------------------------

rizs / tészta / barna kenyér / abonett / pufirizs / édesburgonya / köles / bulgur

csirke / tojás / marha / felvágott / tonhal / pulyka / bab / borsó / lencse / lazac

vegyes saláta vagy bármileyn zöldségek + pár szem olajos magvak, pl mogyoró vagy kesudió

citromos viz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

bármilyen gyülölcs(ök) + pár szem olajos magvak, pl mogyoró vagy kesudió

rizs / tészta / barna kenyér / abonett / pufirizs / zab / édesburgonya / köles / bulgur

csirke / tojás / marha / felvágott / tonhal / pulyka / bab / borsó / lencse / lazac

zöldtea / viz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

light túró / csirke / tojásfehérje / pulyka / felvágott / tonhal / cottage / lazac

vegyes saláta vagy bármileyn zöldségek

citromos viz

2016. jún. 25. 17:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Oke koszi ez eddig nekem is megvan hogy igy kene. A kerdes az hogy megis mit egyek? az addig oke hogy rizs meg csirkemell de pl nekem nem telik napi majd egy kilo csirke mellre valamint keptelen is vagyok annyit megenni! Ezert kene valami etrend...
2016. jún. 25. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
MOST IRTAM LE
2016. jún. 25. 17:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Amikor irtad epp az elsonek irtam! Kossz!
2016. jún. 25. 17:31
 6/6 Cortez70 ***** válasza:
Meg találsz a bodybuilderen kész étrendeket is, amiket át tudsz alakítani is magadra. De Herold leírta a lényeget.
2016. jún. 25. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!