Minden nap csinálhatok fekvenyomást? Többi lent.
Szeretnék főleg a mellizmom állapotán javítani, ugyani van eajtam némi plusz kg. Ezért diétázom, már lassan 20 kilót fogytam. Most vagyok 84 kg és 176 cm magas.
A mellizmom viszont még mindig ,,lóg,,. Nem szó szerint kell érteni azt, hogy lóg, de puha és nem feszes.
Ha pl. minden nap csinálok fekvőtámaszt és fekvenyomást plusz más mellizom gyakorlatokat akkor tuledzem? Vagy ha minden második nap csinálom az is jó? Most már úgy látom, hogy hónap végéig tudnék rajta javítani, ha keményen ráedzem.
Ahogy mondják, kell pihenőnap, utána pedig te érzed hogy neked hogy jó. Ha fogytál és kicsit lógsz ott, igen, neked zavaró lehet, de ez egy "lassú" folyamat, akkor érsz el jó eredményt ha szép lassan de biztosan pakolod fel magadra a dolgokat.
Mondjuk fekvőtámaszt csinálhatsz minden nap, attól nem lesz semmi bajod, ha nem hajtod szét magadat, akkor mehet reggel is, este is, én is így csináltam nagyon szép eredményt értem el 1 év alatt.
Miért nem ér sz.rt sem?
Ha az az elsődleges célja,hogy ne legyen plöttyedt,arra jó.
Cortez, te már megint nagyon okos vagy, mivel senki nem beszélt helyi zsír leadásról.
Már eleve jó dolog ha valaki fekvőtámaszozik, mivel ártani nem árt vele, és minél többet tud, minél több fajta fekvőtámaszból, annál több önbizalma lesz, annál jobban megy majd az edzés. Ennyi.
Az hogy neked nem jött be, még nem jelenti hogy másnak sem fog, és más sem fog tőle fejlődni.
Önbizalma lesz tőle... Ez jó.:)
Megnézném, hogy nézel ki.
Köszi 7. válaszoló.
Amúgy az igaz, hogy önbizalmam lesz tőle, ugyanis tényleg sikerléményként élem meg, ha érzem, hogy jobban megy a gyakorlat.
Köszi Hetes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!