Applikáció segítségével kockahas?
Ilyen korban még sajnos nincs meg a megfelelő képzettség az önálló edzéshez. Nagyon fontos, hogy valaki figyeljen rád, hogy ne rosszul tanuld meg a gyakorlatokat.
Keress valamilyen edzést- legyen az súlyemelés, kajakozás, küzdősport etcetetc.
"Mivel vékony gyerek vagyok nem fog kinézni hülyén rajtam a sok izom"
Attól nem kell félned!
Megértem,hogy fiatal vagy,de akkor is .
ANYÁM BOROGASS
Egy 14 évest felesleges b*szogatni, mert butaságokat írt, a legtöbbször nála min. 2-3x idősebb emberek sem sokkal tájékozottabbak a témában.
Kérdező, neked az alapokhoz javaslom a Sárga kapszula című könyvet, illetve a Fegyencedzés című könyvet (a börtönös sztorit és a szerző testépítésről alkotott véleményét nem kell túl komolyan venni), ennyi idősen tökéletes lesz neked a saját testsúlyos edzés.
Azért azt az apróságot megoszthattad volna, hogy pontosan miket csináltál az app iránymutatása alapján :)
A fent javasolt könyveket meg tényleg olvasd el, elég jó összefoglaló arról, hogy hogyan működnek a dolgok.
A Fegyencedzésben a rizsát nem hogy ne vedd túl komolyan, hanem az konkrétan marhaság, el ne hidd egy szavát sem. De a gyakorlatok nagyon jók, azokat érdemes csinálni, ahogy le vannak írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!