Ha fekvenyomásnál elbuktok, mit csináltok?
Figyelt kérdés
Volt már rá példa? Mit csináltál?
Itt most nem arra gondolok, mikor van biztonsági vas, hanem amikor nincs.
2016. jún. 28. 00:36
12/18 anonim válasza:
Mindenesetre a fogásod legyen biztos
13/18 Kenzo Tenma válasza:
Nem volt még rá példa, mindig ketten vagy hárman szoktunk edzeni.
14/18 anonim válasza:
--gömb--
Vegigguritottam a törzsemen és felálltam vele mikor már a combomon volt. 90 kg körül volt csak.
15/18 anonim válasza:
nekem régebben volt olyan hogy 75kg-nál az utolsó nem ment bele, annál lazán legurítottam, nem tudom hogy ez működik mondjuk 130kg-nál is
16/18 anonim válasza:
Legörgettem, nekem szűk fekvenyomásnál volt ilyen, kis súllyal nem okozott problémát. 100 kiló felett nem tudom, működik-e a dolog.
17/18 anonim válasza:
Ha az egsz tested arányosan edzed, csinálsz fekvenyomással arányos súllyal evezést, felhúzást, stb.. 4-5 ismétléses széria súlyt illene tudni letenni az öledbe, majd combra átgörgetve letenni a földre. Maxot meg soha ne nyomj segítő nélkül.
18/18 anonim válasza:
Simán legörgetem, combra teszem, onnan meg már fel tudok vele állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!