Egy nőre hány % testzsírtól mondják, hogy dagadt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 08:54
1/20 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, nekem 40% felett
2/20 Sunshinedoll válasza:
Láttam már olyan idiótát, aki 20ra is ezt mondta :D
4/20 anonim válasza:
Nem a testzsír% számít, hanem az arányok. Sajnos valaki előnytelenül hízik, pl. hasra. A mázlisták meg mellre és fenékre először. Az valakinek még jól is áll.
5/20 anonim válasza:
Szerintem olyan 30-33%-ig teljesen okés.
8/20 anonim válasza:
Testépítés szempontjából 20-22% már dagi. Normál esetben 30-tól. De nagyon sok olyan lány van, aki vaságyastól 50kg, még is ég egy adta zsírtömb a kasrja, lába, törzse. Skinny fat kategória, igen is van olyan aki 20%-al dagadt.
9/20 anonim válasza:
8. azt ugye tudod hogy a nőknél 20% az olyan mint a férfiaknál a 12%?Annyinál még nem létezik dagadt, max a te külön értelmezésedben, a dagadt és a szálkás között is van átmenet, és akármennyire is 0 izom valaki 20%-nál még nem létezik dagadt nő.
10/20 anonim válasza:
Testépítés szempontjából a 10% is dagadt De normál szempontokat figyelembe véve, nekem az is dafadt akinek figyeg a tricepszén a zsír, meg reng a combján ha sétál, lényegtelen hogy 30 vagy 20%, lóg rajta a zsír tehát dagadt. Skinny fat, nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!